... Natsi (erisnimi hei). Jos saisin toisen rotan, sen nimi olisi varmaankin Hitler. Kolmas voisi olla Fasisti,  neljäs Mussolini, viides olisi jo Diktaattori, kuudes Presidentti. Luulen, että Hitleristä voisi tulla suosikkini.

Anygays, minua, Scarkkua ja Mundaa (mahdollisesti myös Jödeä) uhkaillaan jälki-istunnolla, koska emme mene ajoissa ulos. Saamari, meillä on noin vartti aikaa syödä, jonka jälkeen pitäisi pää kolmantena jalkana olla jo juoksemassa ulos. Eikö ruokailun pitäisi olla keskellä kiireistä koulupäivää oleva rentouttava hetki, jolloin paineet heitetään metsään, ja keskustellaan rennosti ystävien kanssa? Sitä seuraava ruokavälitunti on pakollinen ulosmenovälitunti, mikä on meidän neljän mielestä äärimmäisen typerää. Onko se sitten niin rentouttavaa mennä sinne ulos paleltumaan kahdeksaksi minuutiksi? Miksi oppilaat eivät saa ihan itse päättää, miten rentoutuvat sen ajan parhaiten? Kyllä yläasteikäiset kykenevät lukemaan itsestään, milloin alkaa pää mahdollisesti kipeytyä liiallisesta sisälläolosta. Ihmettelen vain, miten ihmeessä opettajat jaksavat käydä saman taistelun aina päivä toisensa jälkeen! Scarkku argumentoi hyvin, että jos välitunti jäisikin (meidän asiallisensävyisen oppilaskunnalle osoitetun) kirjeemme jälkeen ulosmenopakolliseksi, tulisi kaikkien opettajien mennä myös ulos. Jos kerta se virkistää oppilaita parantaen oppimistuloksia, saman täytyy tapahtua myös opettajille. Oppilaat tietysti haluavat yhtä virkeää opetusta, kuin on heidän mielialansa. Ja kaikki sisältyy tähän ihmeelliseen pakettiin - ULOSMENOPAKKOON KAIKILLE JEE! Surmankiitäjä on oikein rakentanut kunnon vihan meitä neljää kohtaan, hän on se kaikkein pahin kyttääjä. Eivät muut opettajat juurikaan välitä, vaikkemme välttämättä juoksisi pihalle riemusta kiljuen, mutta Surmankiitäjä - hän on jotain niin kireää että! Haloo, meillä on viimeinen vuosi täällä, olemme tätä paskaa lastentarhameininkiä (Scarkku taas kuvaillut hyvin) kestäneet kaksi ja puoli vuotta, voisitte jo pikkuhiljaa höllentää nutturaa. Ei tässä enää parit jälki-istunnot meitä hetkauta.

Asiasta kolmanteen, eilen ruokalassa ollessamme rupesin pohtimaan, mitä Jöde sanoisi, jos linkoaisin häntä perunalla. Otin perunan lusikkaan, ja osoitin sillä häntä. Silmänräpäyksessä Munda tarttui lusikkaani, ja kohta lusikka ei enää ollutkaan kädessäni. Munda oli lingonnut sen randomiin suuntaan, valitettavasti kohti englanninopettajaani. Minä ja Jöde pöyristyneinä karjaisimme "MUNDA!", kun Munda taas karjui "Pikke, hyi kamala!" Ei tarvitse paljon sanoa, että Munda pistää jo tapahtumaan. Onneksi mitään sanktioita ei tilanteesta tullut... toivottavasti opettaja ei edes tajunnut, että perunalusikka tuli meidän suunnaltamme. Se voi tosin olla melko epätodennäköistä.

No nyt on sekin koettu.

Pari päivää sitten istuimme ruokalassa, ja pohdimme Scarkun ja Mundan kanssa, miten rahoittaisimme bändimme Pain (and the?) Killersin. Munda kertoi hänen äitinsä kokemuksen pohjalta, että kun kirjoittaa Regina-lehteen, voi saada jopa 50-150 euroa. Minä sitten löin nyrkkini pöytään että perkele, rahoitetaan meidän bändi eroottisilla tarinoilla. Myöhemmin pidetyssä kokouksessa sovimme, että erotiikka taitaa olla enemmän Mundan heiniä, kun minä ja Scarkku taas voisimme paremminkin hankkia rahaa yhteiseen kassaan vähemmän eroottisilla tarinoilla ja lehtijutuilla.

Samassa tapaamisessa aloimme innoissamme suunnitella meidän yhteistä peli- ja pukupäivän costumea. Sitä en tähän kyllä vuoda, ettei kukaan tuttu käy kopioimassa ideaamme - eväsretkestä.