Gay tarkoittaa myös iloista ja värikästä!

Ennen kuin pääsen the so Gay nightiin, esitän teille pikaisen selonteon Scarkun "kun fiilis iskee"-ideasta, johon lähdin ihan innoissani mukaan. Hän sai siis päähänsä, että lähdetäänpä viimeisen lomaviikon kunniaksi vähän pyöräilemään! Ei muuta kuin vähän ruokaa ja turmion Muumilimsapullo (vedellä täytettynä) mukaan ja satulaan.

Pyöräilyn kohde oli tietysti jokaisen juhannusjuhlijan unelma: Kalajoki. Sinnehän ei ole täältä muuta kuin vähän päälle kolmisenkymmentä kilometriä. Alkutaival sujui hyvin nopeasti jutellessamme Simssistä ja liikalihavuudesta. Päätimme käydä ihan keskustassa asti. Ihailimme hetken Kalajoen kirkkoa ja kävimme pikaisen keskustelun meille tuntemattomista ilmauksista ja lähdimme takaisin Hiekkasärkkien Hesburgeria kohti. Saimme kaikki kulutetut kalorit takaisin. Hahaha! Paluumatka oli henkisesti raskaampi, vaikka tuo olikin fyysisesti kevyempi. Aurinko porotti ja edessämme näkyi vain kuuma asfaltti. Ja tietysti ankaraa vauhtia ajavat rekat, joista yksi pudotti Scarkun pissislippiksen (The Dudesons). Peba oli muutaman hetken tämän meidän Tour de Kalajoen jälkeen kipeänä.

The so Gay night on taas minun, Harrietin, Scarkun ja Mundan yhteinen tapahtuma. Tarkoitus on pitää grillijuhlat ja kuunnella jokaisen lempimusiikkia kovalla volyymilla. Meidän oma festaritapahtumamme siis. Viimeksi meni vähän läskiksi, kun emme päässeet kaikki samaan paikkaan yöksi, joten kulutimme illan syömällä hävettävän paljon pitsaa, popcornia, nuudeleita, Fani-paloja, sipsejä... Katsoimme kaksi elokuvaa, Kielletyn Hedelmän ja Marie Antoinetten. Kielletyn Hedelmän aikana Munda kommentoi elokuvaa rankoin sanoin ja kaikenkertovin ilmein. Leffan aikana kommentoiminen onkin puolet huvista. Marie Antoinette oli aluksi todella hienoa katseltavaa, mutta keskivaiheilla alkoi jo toivoa, että loppuisipa tämä jo.

Ankara ensimmäinen kouluviikko takana, monta vielä edessä.