Tänään päivä meni kivasti Simsiä pelaillessa ja Gravitationia lukiessa (emh, kolmas vai peräti neljäs kerta menossa? Scarkku, mä vielä palautan sen jonain päivänä sulle).

Aamulla heräsin ärtymykseen, että rakas isoveljeni oli vallannut läppärin. Meillä on pöytäkonekin, mutta minun Simsieni ansiosta se on niin hemmetin hidas, että vain meidän äippä jaksaa urhoollisesti käyttää sitä. Vaikka samat pelit on noin kolmisen sataa kertaa pienemmälle läppärillemmekin asennettu, se pyörittää kaiken paljon, paljon paremmin. Eli siis isoveikkani oli koneella. Melkein yllätyin siitä. Yllätyin vielä vähemmän, kun hän ilmoitti, että pääsen koneelle kolmen ja puolen tunnin kuluttua. Käytännönläheisenä ihmisenä aivoni läpäisivät tiedon, että minun olisi periaatteessa odotettava ikuisuus. Vähän autoin äippääni leipomaan minun rippijuhliini ja syvennyin lukemaan Gravia, kun ei kerta muutakaan tekemistä sitten ollut.

Kello oli kolme varttia yli kahden, kun isoveljeni viisitoista minuuttia etuajassa viimein lähti kylälle huitelemaaan. Eipä siinä mitään, päätin ladata Simsiin hieman lisää sälää (Downloads-kansioni koko on nyt 1455 tiedostoa ja 14 kansiota. Kansio luotiin 21. toukokuuta 2009, eli on tullut vähän latailtua Nauru). Heräsin kuitenkin todellisuuteen: ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ SIMSSI EI LÄHE ENÄÄ PÄÄLLE! Kuinka typerä ihminen voi oikein olla? Olin nimittäin jo poistanut kaiken tänä päivänä lataamani purettuani ne. Ei auttanut muuta kuin käydä arvuuttelemaan, että olisikohan tämä se ladattava, joka pistää pelin sekaisin. Fiksuna tyttönä poistin niitä kymmenisen kappaletta ja onnekseni huomasin olevani fiksumpi kuin luulinkaan: pelini päräytti Yöelämän komppimusiikit kivasti taas kuultavakseni (se on vertauskuva sille, että Simsini taas toimi). Onneksi minun ei tarvinnut poistaa Mod The Sims 2'sta lataamiani default-shakkinappuloita: nyt pelini shakkinappulat ovat mustavalkoiset, eivät harmaakeltaiset. Lälläslää.

Jepulis, päätin kokeilla uusia ladattaviani ja loin uuden simin. Tässä on lopputulos, Wanda Wunder, eräs kauneimpia luomiani simejä. Voitteko kuvitella, laitoin hänelle ROMANTIIKKATAVOITTEEN! Inhoan romantiikkatavoitteisia, rakastan perhetavoitteisia. Ajattelin rikkoa rajani. Huomatkaa tatuoitu iho, selässä on hieno lohikäärme. Pistän siitä sitten kuvaa seuraavassa kirjoituksessani, jos millään muistan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tässä sitten toinen perheeni, Alice ja Stanley Harris. Heillä on poika nimeltä Aaron ja tytär Arizona. Molemmat ovat nyt taaperoita ja ovat niin kerta kaikkiaan RUMIA ettei heistä kehtaa edes kuvaa laittaa. Toivottavasti vanhemmiten kaunistuvat. Alice odotti kolmatta lastaan, mutta sai keskenmenon (Inteenimater). Olin niin paniikissa, että poistuin pelistä tallentamatta, eli nyt Alice on edelleen raskaana ja tulen pitämään hänestä paremman huolen - vaikka maxmotivesia käyttämällä, ellen muuten!

Btw, RAKASTAN tuolla taustalla näkyvää Luomisen turska -taulua. Sen nimi on niin awww. <3 Hei, miks Stanleyllä on Maxisin alushousut? Pitää varmaan ladata jostakin, kun kerta 1455 ladattavaa ei sisällä yksiäkään miesten alushousuja.

Photobucket

Photobucket

Mulla meni tänään Gimpin kanssa hermot. Tein itseni simiksi (kaunistelin hieman (no siis hyvin paljon, siis TODELLA paljon) totuutta... mun silmien värisiä silmiä ei muuten ole simeille olemassakaan, joten pistin vain jotku), ja kun otin kuvan PrintScreenillä, sitä olisi tietysti hieman tarvinut leikata, mutta eihän sitä hemmetin ohjelmaa osaa pirukaan käyttää! Lopulta vähän tein itselleni silmäpusseja ja blurrasin sieltä täältä ja hoidin paintilla loput. Tässä siis on tulos. Helkkari, eihän tuosta edes erota mua! Pitääpä tehdä joskus parempi.

Photobucket

Ehhh, laitoin ittelleni päälle ne kuteet, mitkä hulanaisilla on, kun vanhus kuolee platinamielialalla. Nehän mulla on normaalina koulupäivänäkin, eikös vain olekin?